0
0
0

Bitmiş Ürünü Kişiselleştirme

Bitmiş Ürünü Kişiselleştirme

Bitmiş Ürünü Kişiselleştirme
  • 24 Temmuz 2019, Çarşamba
  • 32
Kendi ürünlerinizde kozmetik içerikler kullanılamaz aynı zamanda çok kullanışlıve etkilidir. Kendi cildinize en uygun içeriği tespit edip bazlarınızı güçlendirmeniz daha etkili ürünler elde etmenizi sağlar. Kozmetik ürünlere içerik eklemenin çeşitli nedenleri vardır:
 
Aktif Bileşenler Ekleme: En sevdiğiniz kreminizi yaşlanma karşıtı, kırışıklık karşıtı, antioksidan veya cilt aydınlatıcı maddelerle güçlendirin.
Pigmentler Eklemek: Vücut losyonunuza veya yüz kreminize özel bir renk veya parıltı ekleyin.
Exfoliants Eklemek: Soyma malzemelerini karıştırarak yüzünüze ilave bir temizleme gücü ekleyin.
Parfüm Eklemek: En sevdiğiniz kişisel bakım ürününe hoş bir koku ekleyin.
 

Kozmetik aktifler ekleyerek en sevdiğiniz kremi iyileştirin
 
Dikkate Alınacak Faktörler
Bununla birlikte, bitmiş ürünlerde ilave bileşenleri karıştırırken düşünülmesi gereken birkaç şey vardır. Bu tür ürünlerde kullanım için uygun olduklarını bilmek önemlidir.
 
Çözünürlük: Yağda çözünen içerik maddeleri (örneğin yağlar) ve suda çözünen içerik maddeleri (örneğin, proteinler) yağ bazlı ürünlere (örneğin banyo yağları) eklenebilir. Bununla birlikte, hem yağda çözünür hem de suda çözünür içerikler emülsiyonlara (örneğin kremler ve losyonlar) eklenebilir. 
 
Stabilite: Bir kural olarak, bileşenler% 10-15'ten daha fazla bir konsantrasyonda olmalıdır. Aksi takdirde, bitmiş bir ürün, özellikle emülsiyonlar dengesiz hale gelebilir ve hatta yağ ve su fazında ayrılabilir. Ayrıca, bitmiş bir ürün çok fazla sıvılaşabilir ve tutarlılığını kaybedebilir. 
 
pH Değeri: Uygun pH değerine ince ayar yapmak için asitler veya alkali bileşenler eklemek.
 
Kirlenme: Bitmiş ürünlere bileşen eklemek, bakteriyel kirlenme veya ürünün kirlenme riskini artırabilir. Bitmiş bir ürüne, korunmamış içerikler veya bileşenler eklenirken koruyucu madde eklenmesi önerilir.

 
Ücretsiz Kargo

1.000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için